PR CUAET
-
Доброго дня Бачила знайоме питання, але конкретної відповіді не можу знайти Як додати до форми imm5710 досвід роботи за останні 10 років Чомусь обʼєднання pdf не працює із цим документом?
-
Всім привіт. Подовжую work permit собі та дружині. Хтось знає чому на всіх відео кажуть відповідати "NO" на питання Розділ Find out if you're eligible to apply Are you a spouse, common-law partner or dependent child of a person who: - Holds a valid work permit or is applying for a work permit; .... Адже ми обидва маємо ворк перміти, тобто повинні відповісти Yes
-
Всім привіт . Підкажіть будь ласка по програмі АІР. За вимогами програми до job offer вказано: For NOC 2021 TEER 0, 1, 2, or 3 category job offers, the employer must be offering you a job that will last at least 1 year from the time you become a permanent resident. Питання, на який період повинен бути job offer? На рік? Чи на більший термін? Що значить « from the time you become a permanent resident»? Дякую.
-
Як я зрозуміла, головне відповісти No на Are you accompanying a family member to Canada? Я коли заповнювала на зняття обмежень, то відповіла Yes, і система попросила мене підвантажити WP чоловіка. І так розумію, вони прив'язали тоді дату мого WP до його. Тобто якщо хочете, щоб продовжили WP, на питання про accompanying треба однозначно відповідати No. Щодо Holds a valid WP, я відповіла правду, тобто Yes, і система не запросила WP чоловіка цього разу, тобто прив'язки не повинно бути.
-
Я пробую подаватись на довідку про несудимість з Польщі тут, але чомусь далі не пускає.
-
Дякую. Скажіть будь ласка через який сайт можна взяти довідку про несудимість з Польщі
-
Добрий день! Ви знайшли вже таку інформацію? Якщо так, поділіться, будь ласка. Також думаю, може варто зробити study permit дитині, 11 років. Бо можливо треба буде вилітати з Канади на місяць-півтора, то чи не буде проблем при поверненні з терміном існуючого visitor record.
-
Вибачте, довідку з Польщі можна взяти через Дію?
-
Роздруковуєте і йдете з нею в консульство. Потім чекаєте десь місяць підтвердження. Йдете до них і забираєте готову довідку.