PR CUAET
-
Так
-
Або ж можно зараз підгрузити оригінал, і зробити переклад у найближчий час і відредагувати заявку?
-
В мене немає перекладу🥲
-
Але якщо це впливає напряму на документи які будуть запрошені - не думаю що там можно відповідати навмання
-
підкажіть будь ласка, якщо у дитини закінчується visitor через 5 місяців і паспорт теж, але ми його тільки почали оформлювати?! чи можемо ми податися новий visitor до 31 березня?! хто то так робив? відгукніться. Або краще написати в пояснювальній що ми зараз чекаємо на новий паспорт і т.п?
-
Я от, якщо чесно, те питання зрозуміла так: Оскільки в заголовку стоїть "Перевір, чи маєш право ти подати заяву", бо ти є... бла-бла-бла 1) людиною яка йде за певною програмою (так, це про мене) 2) член сім'ї когось із пермітом (але я не подаюся як член сім'ї когось із пермітом, а подаюся як основний аплікант).
-
А до скількох балів за це можно отримати? Зараз в неї базовий English
-
Якщо дружина має мову - це теж дасть додаткові бали
-
Дуже дякую за пораду! Англійська listening 7.5, reading 7.5, інше по 7 (але мову здаватиму тільки я один, у дружини нижче рівень) Схоже на те, що дійсно потрібно вчити французьку. Ну і я звісно ж не проти провінційної номінації (схоже на те, що потрібно шукати саме по ним) :)
-
У вас є два варіанти) 1. Податися до 31.03 зі старим паспортом і в поясненні написати, що чекаєте новий. Потім діслати його через веб-форму. 2. За місяць до закінчення візітор рекорд зробити новий, уже з новим паспорт на основі ворк перміта бітьків. При цьому треба буде вже сплатити візовий збір.
-
Спробуйте зареєструвати маму в кабінет СRA, якщо подавали тоді ви зможете зареєструвати її. Якщо даних не має в CRA тоді виходить що не подавали. Але згадайте хочаб коли це могло статися, щоб мати можливість стверджувати що документи вже потрапили до CRA і вони встигли їх обробити.
-
Пограйтеся з CRS calculator Там можна зрозуміти на що разраховувати
-
Дуже дякую, ознайомлюсь з цим!
-
Отримати ІтА по FSW можна, проте є новини що з травня буде робитися більший shift to CEC applicants. Подивіться чи ви проходите по 1 з 6 категорій таргетовий draw EE. Там нижче прохідний бал = вище шанс отримати ІтА