PR CUAET
-
Ось тут є інформація про виключення, тобто про те, коли PAL не потрібен: це, зокрема, школярі, а також, якщо я вірно розумію, члени родини тримача ворк перміту, тобто мабуть усі наші діти, які тут з батьками, які мають ворк перміт по CUAET. Якщо я помиляюсь, то виправте мене, хочу почути ще чиюсь думку з цього приводу. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/get-documents.html#attestation
-
Це по якій програмі?Вибачте за дурне питання ще вникаю🤦
-
Дякую за відповідь
-
Скажіть будь ласка, що підкріпити (на study permit) Де говорять про оплату за навчання, якщо дитина у школі. Який документ підкріпити,що школа безкоштовно. Дякую
-
Дякую, взаємно 🙏
-
По їх системі у вас не може бути більше 2х паспортів ( цитата з Торонто) Тобто, якщо на момент подачі на новий паспорт у вас вже є 2 паспорти( а може і більше) та до закінчення дії одного з них ще більше 2х місяців, то ви пишете заяву на знищення одного з них і віддаєте його консулу ( не біо паспорт теж підійде) Вони не можуть видати вам новий паспорта , без вагомої причини по старому( втрата, ще щось) + старий знищується. Ви не можете ходити з 3+ паспортами. Вони у них в системі всі є. Мій особистий досвід.
-
Дякую!!!
-
Дякую