PR CUAET
-
Это я к тому что хорошо что люди отменяют слот если понимают что не могут поехать , есть возможность другим словить
-
Так само, натискаєш годину, а вона вже зайнята Майже без шансів
-
Скажіть будь ласка хто подавався на продовження VR (дитині 10 років). Скільки часу розглядали вашу заявку ? Submitted як тиждень і тиша .
-
Когда выставили в Оттаве 100 слотов , я словила на 2 число Видимо большинство отменила свою запись , раз слоты появляются…
-
Самое интересное вот со скрина я выбрала это время 10:10
-
Чоловік в Україні, тому він може зробити тільки там, намагаюсь зрозуміти які саме вимоги
-
Заявки можна надсилати до 23:59 по EST
-
Ми зберегли форму 31/03/2024, начебто вдалось. Мабуть сервер фіксує за часом Отави.
-
Таке питання, якщо виїхати з Канади, то можливо буде повернутись по куает? Куает вчора закінчився здається)
-
Дякую за відповідь ! Ви мене заспокоїли 😊
-
якщо нас туди віднесуть, то тоді там так в зносці 10) і напишуть, як зараз там написали про Афганістан - ця програма почалась в 2021 року. Або як в зносці 3) написали про лімітовану по часу програму TRtoPR, яка була тільки в 2021 році і як ви бачите - дотянули до 2024 року. Вже 4ий рік... це показник швидкості , як розглядають такі спеціальні одноразові програми.
-
Ждём с октября и писала в консульство,с 2 раза ответили что надо ждать так как большой наплыв запросов .
-
Мы живём в регионе Сагней. Школа называется "Centre de formation générale des adultes des Rives-du-Saguenay, pavillon Laure-Conan". Это официальная школа изучения французского языка, которая относится к Ministry of Immigration, Frenchisation and Integration (MIFI).