PR CUAET
-
Друзі,я натисла дату потім час,підтвердити,але та дата світилася далі,я знов на неї натисла,і вже видало тільки два апойтменти,я знов натисла вже на інший час,і тоді дата щезла.Ну не може ж бути,щоб два апойтменти на одну людину дали на один день?
-
Who can drive my car under my insurance in Alberta? As mentioned earlier, auto insurance is associated with the car, not the driver. So, as long as the vehicle is insured, anyone can drive it, as long as the person has permission from the car owner and is legally operating the vehicle
-
Ну и как всегда оттава в 8)
-
Теперь ждем Торонто
-
Я вже четвертий місяць в тій черзі-нічого.
-
Интересный вопрос, я была третья в очереди, но на мне это никак не отразилось. Скорее всего просто не обращайте внимания. У вас есть слот, время за вами. Поздравляю!
-
Воно зразу приходить?Бо нічого нема зараз
-
Не сприймайте це як образу, я за здоровий цинізм: коли ми обирали Канаду то розуміли що не європейський соціалізм з соціальним пакетом на якому можна сидіти 5-10 років. Це можливість реальна можливість за 1-2 роки отримати ПМП і ще за 2-3 роки громадянство а не жити роками зі статусом недобіженець під тимчасовим захистом. 5к це місячний income, який в порівнянні з ризиком не встигнути завершити PR до кінця дії WP є мізерним, і для цього можна використати кредит (якщо все буде ок ви будете виплачувати 300-500$, в гіршому випадку подасте на банкрутство це все в рамках законодавства). Знову таки час: у нас було більше 10 «сесій» які у нас забрали доволі багато часу на підготовку відповідей, які потім наш адвокат «запаковував» якби ми все робили самі - я мав би взяти напевно 20-30 днів відпустки а це ті самі витрати. Стосовно «безкоштовного» сервісу від settlement організацій або волонтерів: як правило це треш, рівень google translate та некваліфікований персонал (ці організації просто сидять на урядовий грантах і “продають» звіти скільком тисячам новоприбулим вони начебто допомогли. Якщо у вас є готовий кейс і ви впевнені в своїх силах - щиро бажаю успіхів.
-
Пару недель назад детские Торонто долго висели тоже
-
Потому что никто не ждал. И я представляю разочарование людей которые не смогли/не успели. Будем надеятся это не разовая акция.