PR CUAET
-
11.20 am
-
ранок
-
Это слоты были в Эдмонтоне сегодня в 11:20 по времени Торонто
-
11:20 ?
-
Це ніч або ранок ?
-
Минулий раз писали
-
Никто не знает , время рандомное и в 10 утра и в час дня и в 5 вечера может быть
-
не з’являються, принаймні в день відмови точно. Я відмовлялась цей слот так і не зʼявився.
-
ну я, наприклад, інформацію всю внесла корректную про всі переміщення (окрім сидіння в аеропорту транзитом). Але до скана паспорту не додала скріни всіх сторінок зі штампами, тільки з візою до Канади. Нічого додавати не буду. Вирішала: 1. Канада не завжди сама ставить штампи , то ж офіцери розуміють, що штампов може і не бути. 2. Інфо в анкеті я внесла достовірну, тому якщо її буде бажання підтвердити іншими сторінками паспорта - офіцер зробить допзапит.
-
Скажіть, чи можу я, як аплікант вписали свого чоловіка? Він виїздний, має визу, але знаходиться в Україні?
-
Мабуть краще передавати, написавши email в консульство Тому що відмінений слот відразу не зʼявляється і не відомо чи потім взагалі зʼявляється
-
Чи потрібно подаватись на нову візу зараз, коли очікую подовження ворк перміт?
-
Доброго дня . Потрібен професіонал для подачі на PR в Альберті .
-
І ще одне питання. Якщо WP до квітня 25 року, а на PR подали 1 лютого, чи треба проживати?
-
була подача на візу CUAET за межами Канади, яка закінчилася 15.07.2023 і це процес подачі на візу, а не на воркперміт зі своїм пакетом аплікацій та документів. Воркперміти не видають за межами Канади. Приїхав по цієї візі - в аеропорту вже на території Канаді можна була отримати воркперміт, а можна було не отримати, або взагалі не піти його отримувати, або отримати стадіперміт, чи візіторрекодс. Ну ніяк цей процес не можна назвати "подача на воркперміт", бо це отримання саме візи, без якої не прилетіти до Канади і нічого взагалі подальше не отримати. І є окрема подача саме на воркперміт CUAET для тих, хто знаходиться у Канаді, процес зі своїм пакетом анкет та документів, яка вже вчора 31.03.2024 теж закінчилася.