PR CUAET
-
Добрий день! Можливо, вже запитували, не знайшла ніде відповіді. Коли додаєш скани фото та паспорту, потрібен тільки мої, або громадянина Канади також?
-
Наскільки я знаю, це на програму PEQ
-
Всем привет. Нам отказали спустя 4.5 месяца после заявки. Оказалось, не хватает A completed Additional Family Information (IMM5406) for Igor Panenko with signature. · A completed Additional Family Information (IMM5406) for Rosina Panenko with signature. Я думала, если чего-то не хватает, то будет дозапрос. Но нет. Мы в пролете.
-
Пакет документів потрібно дивитися на сайті ДП «Документ». Там є всі інструкції
-
а по какой программе вы подавались? есть возможность податься повторно?
-
Дякую
-
Напишіть потім, будь ласка, свій досвід з паспортом в Європі 🙏 Чи дійсно можна приїхати з Канади і з тим самим пакетом документів, який просять тут, оформити заявку?
-
В аэропорту она не получила, так как поняла, что уже опоздала и даже не попыталась попросить. Вопрос можно ли сейчас ей податься онлайн или нет шансов?
-
Продублюю, що писала в гілці вчора. Ми будемо робити в Європі на днях. Зв’язувались з міграційною службою і запитували, щодо доставки. Ні, з дп «документ» або консульства треба забрати тільки особисто тому, хто подавав заяви на паспорти. Якщо не забрали: через 3 місяці паспорти відправляються в відділення міграційної служби в Ужгород. Звідти можна вже замовити доставку до дипломатичної установи країни, в якій знаходитеся. Якщо за паспортом ніхто не звернувся - через два роки його утилізують