PR CUAET
-
Державне Підприємство "Документ"
-
Update! Я відповіла так як рекомендували, і через 2 години отримала лист «Thank you for your submission, your file has been updated”. І що вони звʼяжуться, якщо знадобляться ще якісь додаткові документи. Відповідь прийшла від того ж самого офіцера. Цікаво, який наступний етап, якщо все ок.
-
Не знаю, як ви встигаєте за 5 сек щось зробити) це в мене вже не перший раз, і весь час показує, що цей час зайнят
-
Наскільки я пам'ятаю якщо ви оформлюете паспорт в Україні и хочете забрати його потім десь у світі, то ви просто повинні сплатити доставку DHL і вам пришлють його будь куди але тільки якщо та країна має нашу дипломатичну установу. Про ДП документ, там трішки інше, вони не передають паспорти наскільки мені відомо нашим дипломатичним установам, Ви можете його забрати тільки там де робили в тому ж відділенні ДП документ.
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Підкажіть яку дивитись?
-
Ага, 5 секунд були - то вважай і не було взагалі :(
-
В якій годині?Я всора весь день сиділа,кожну годину.
-
Цікаво може хтось знає, що ще не можна робити з подовженим паспортом?
-
Але з подовженим паспортом не можна подаватися на візу(
-
Напишите мне в личные, мне тоже этот вопрос интересен, пож.
-
Подавали 28 липня. Отримали eCoPR 28 Березня