PR CUAET
-
Доброго дня. Порадьте, будь ласка, бухгалтера або tax clinic (безкоштовні з сайту CRA не підходять) в Едмонтоні. Дякую.
-
Вітаю таке питання: у Не головного апліканта є дитина від першого шлюбу 29 років, з батьком не спілкується, відмовилась давати будь які свої данні для внесення. по цій причині не вказували її на візу і на федеральному етапі. Це теж порушення?
-
Чому ви вирішили, що людям не продовжать хелс кард? На продовжених ворк пермітах є позначка cuaet. Вони подавалися за пост-куает умовами. Все буде добре.
-
А як його можна потім додати?
-
Ось з цієї групи
-
можливо, не так вже й багато відмов. Як говорять
-
Я не знала цього (в аплікації було лише написано -якщо ми не внесемо зараз, то вже ніколи не зможемо і ми ніколи не зможемо надати їй спонсорства для ПР, але не місреп… Що зараз можна зробити? Вже пройшли біометрію і додали бекграунд . Чи можна написати LOE?
-
Де?
-
Не знаю чого. Остап тут писав саме в цій групі теж, що не підходить
-
Ви могли внести дані що маєте решта пояснити в лое Не внесення дітей може розглядатися як місреп. Зверху розписали чому Буде залежати від офіцера
-
По цій програмі , я так зрозуміла, треба працювати як няня, але офіційно. І це не садок .