PR CUAET
-
Никто с вами не ругается
-
Человек связан с Government, конечно проверила .
-
Я бы посмотрела на ваши документы
-
В Торонто , бухгалтер взяла с меня и мужа 170$ посчитав нам налоги , открыв климатические, оформив еще кучу документов.
-
Дякую
-
Будь-ласка допоможіть розібратись в ситуації. Моя мама приізжала в Канаду на тиждень минулого року, отримала ворк перміт і повернулась до Європи. Вона зареєстрована за моєю адресою в Канаді. Наприкінці 2024 мама скоріш за все переїде в Канаду жити до мене. Питання чи подавати на неї за 2023 рік податкову декларацію якщо вона в Канаді не працювала в 2023 але має намір приїхати в майбутньому. Я знаю що це не обовʼязково але якщо подати декларацію то це полегшить потім деякі речі чи я помиляюсь. Будь-ласка порадьте як бути?
-
Ліпше задавайте питання одразу в чаті Більше вирогідність отримання відповіді особливо якщо питання загального характеру
-
Підкажіть будь-ласка, якщо використати незадекларований кеш прибл 20тис для оплати першого внеску на покупку авто, чи може це вплинути на призначений child care benefit? Чи взагалі варто робити покупку з великим першим внеском, чи це податково невигідно? Підкажіть будь-ласка!
-
В мене таке питання в моєї дитини закінчується паспорт і візітор рекордс. Ми чекаємо новий паспорт але він ще не доставлений до консульства. Куди в такій ситуації звернутися чи написати листа?
-
Прошу. І вам 🥰
-
За внески по авто не підкажу. Але якщо той кеш то ваш незадекларований дохід з Канади, то це може рано чи пізно вилізти і тоді вплине. Тут вже на власний розсуд. Але якщо це до прикладу ваші збереження, то все ок має бути.
-
Дуже вам дякую за відповідь. Приємного вечора