PR CUAET
-
У меня вопрос к участникам группы: кто подавался по программе воссоединения с семьёй (Украина)на PR, сколько месяцев ждать ответа? У меня прошло чуть более 3х месяцев с момента подачи документов, пока тишина. Это нормально? Есть ли сроки ответов?
-
А коли ви подавали декларацію?
-
Можете порекомендувати,які саме додатки допомагають аналізувати рівень?
-
У мене таке ж питання. Якщо продати свою нерухомість в Україні, то як ці гроші матеріалізувати в Канаді - налом везти, чи покласти на рахунок в Україні, а в Канаді знімати долари з банкомата?
-
Доброго дня, в мене запитання до тих, хто знаеться на программi Зьеднання з сiмьею, для громадян, якiмають тут прямих родичiв, та приехали по программi QUAET. Скiльки мiсяцiв йде на розгляд, з моменту подачi документiв? В мене вже бiльш, нiж 3 мiсяцi пройшло , нiяких вiповiдей ще не отримала. Може хтось знаеться на цiй темi?
-
Що ви писали запит до консульства ... тогда-то, але не отримали відповідь. Але вже пройшло з моменту вашого замовлення доставки паспорта DHL і відправки про це заяви до Консульства 45 днів (чи сколько) - копію відправлення додаю. На моє звернення DHL відповили, що паспорт вони досі не отримали. Тому прошу вас все таки дати відповідь, якою датою Консульство передало інформацію до МЗС. Якщо я не отримаю відповідь, то у мене не залишається варіантів, як написати скаргу на працю консульства до МЗС ось по цьому процесу "Відгук про роботу консула" docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhZ0_IAELzdhqKWRoUIV-o-G1PrL_nkL4IccutC0c5LRqurg/viewform?c=0 , та через електронне звернення ukc.gov.ua/ , які офіційно передбачені на сайті МЗС mfa.gov.ua/#:~:text=%D0%97%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%BD%D1%96%D0%B9%20%D0%B7%D0%B2%27%D1%8F%D0%B7%D0%BE%D0%BA,%D0%BF%D1%80%D0%BE%20%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D1%83%20%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%83%D0%BB%D0%B0
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи код СRA приходить ЛИШЕ після реєстрації в кабінеті CRA ( з обмеженим доступом) ? Чи це ніяк не пов'язано і можна спокійно чекати свій код після подачі декларації? Чи я ЩЕ мала щось зробити,подати,написати...після відправки податкової декларації?
-
Выше вам дали статистику этой группы. В общих чертах - эта программа не имеет прописанных сроков рассмотрения. По ситуации на сейчас, последние кто получал aor и запросы на биометрию это даты подачи в районе 20 ноября. Дальше тишина уже больше месяца.