PR CUAET
-
Доброго дня Можливо хтось стикався вже Питання по візі в Канаду на загальних умовах - 1) подорожує чоловік і син, запрошуюча сторона це подруга яка вже рік в Канаді, має роботу і житло, Мама вже в Канаді але тільки декілька днів Якщо в анкеті питання - де знаходяться батьки, то чи вказувати шо мама в Канаді ? Тому що шанс відмови високий, адже факторів повернення мало До факторів повернення додаємо довідки про діючий бізнес і контракти з партнерами
-
Привіт теж шукаємо такого перекладача
-
Питання: ось я живу у Сент Джонсі вже більш ніж півроку. Для подачі на провінційну номінацію треба підтвердити відсутністі судимість у кожній країні, де прожив більш ніж півроку. Чи означає це, що мені треба подаватися на criminal record check у провінції?
-
Чому розглядає офіс гуманітарної спонсорську програму? Ніде вона не прирівняна до спонсорства. Навіть у докладі IRCC вона йшла зовсім відокремлено від гуманітарної, спонсорства чи біженства. Це окрема public policy. Тим паче не виганяє - і отримав піар і знаю що точно можу будувати життя тут то різні речі
-
В целом природа супер. Нет криминала. Люди хорошие. Работа индивидуально, факторы: англ, + ваши скилы. Мне нравится я работаю удаленно в ИТ + локально тут. Конечно наличие авто, важный аргумент, для жизни и раболты Т.к. транспорт тут никакой, большой временной интервал, в магазин пешком далеко
-
І так мені завжди мало. І тому я одна українка іммігрант на керівний посаді у великій організації. І кожного дня питаю себе - купа китайців, індусів та інших працюють зі мною. Де мої українці? За більш ніж 8 років жодного не зустріла в своїй сфері. Може тому що їм і так окей і не вимагають нічого. Якщо так, то дуже дуже шкода
-
Добрый день! Нужно ли подгружать свои дипломы ВО, если в чек листе о них не указано?