PR CUAET
-
Привіт Сьогодні подавалася на закордонний паспорт в Отаві,летіла з Ванкуверу, бо лише в Отаві зловила слот Питань ,чому з БК подаюся в Отаву ніяких не було Працівники дуже ввічливі і все детально пояснили ,усі документи потрібно заздалегідь підготувати.що вказані на сайті посольства Отави і принести копії та оригінали , money order -вказувати на посольство ,хоча паспорт роблять в консульстві,конверт на відправлення паспорту прийняли,але відповідальності не несуть за пошту Канади Паспорт буде доставлений в посольство за 3-4 місяці,можна замовити dhl для пришвидшення процесу . Приймають лише по запису !
-
Я дуже надіюся, що нададуть відповідь, бо інакше 9 числа прийдеться їх перед фактом ставити 😅
-
Спасибо! Ещё вопрос - если я в один и тот же период училась/работала удалено/ была в отпуске заграницей, нужно писать какое-то письмо с объяснениями ?
-
Доброго дня, чи знає хтось що робити коли подали аплікацію на номінацію (вона ще розглядається) але менеджер з роботи і його контакти які вказували при заповненні аплікації змінилися, якщо я зміню контакт на новий в аплікації чи треба писати комусь з розʼясненням чому змінила?
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Тобто вам треба написати на цю пошту [email protected] та пояснити, що контакти змінились і все)
-
Привіт! Напишіть, будь ласка, які строки відводяться на наші дії в профілі? - надати біометрію - підтвердити що в Канаді - ще щось якщо потрібно? Планую довгу подорож через 3 місяці після АОR. Наразі пройшло 2, і рухів в профілі немає. Тож переживаю, аби встигнути повернутися в разі необхідності
-
якщо аплікація вже Submitted, якщо я не помиляюсь, ви не можете самі нічого змінити. треба писати через форму з проханням оновити дані. я змінювала адресу та через форму намагалась достукатись. спрацювало з 3го разу, тижні за 3 адресу таки змінили і повідомили мені про це. при цьому, зі свого боку ви будете бачити стару інформацію, оновлюється в них на бекенді
-
У меня такой вопрос. Кто сколько ждал при подаче черел NLPNP Skilled Worker? Все знакомые сказали что получали номинацию в течении 1-2 недель. Есть тут такие? или 25 рабочих дней как указано на сайте?
-
Дякую. Мій банк робив запит в CRA з приводу цієї ситуації. Там дали роз'яснення що володіння нерухомістю навіть часткою в іншій країні, враховується. Банк закрив іншим клієнтам ці рахунки також бо почали масово відкривати. Цей момент мене і зупиняє від відкриття рахунку. Як кажуть аби не зробити собі ж гірше на майбутнє.
-
Доброго дня, допоможіть вирішити питання. Ми проходили медогляд в Україні в клініці яка є в списку ircc. По прильоту офіцер видав wp зі стандартними обмеженнями, на питання чому вони не враховують надані ним документи про проходження медкомісії - офіцер відповів що це є стандартна форма і вам необхідно просто зателефонувати по вказаному номеру на wp та повідомити данні про медогляд. Я телефонував за цим номером, мені сказали що скинуть ссилку для відправлення їм документів, та нічого ніхто не відправляє. Я звʼязувався з клінікою в Києві, вони сказали що данні внесені 19.03. Всі документи про проходження є. Що необхідно зробити? Чи потрібно замінювати wp? Або як все ж таки до внести інформацію або як вказано в wp report about medical exam?
-
Зараз є в Торонто на нотаріуса. Побачила тут www.facebook.com/groups/697086442363402/posts/705758658162847/