PR CUAET
-
А Вам 500$ повернули?
-
Можливо хтось стикався з таким
-
Скільки ще чекати ?
-
Якщо у нас уже є approval in principle
-
Скажіть будь ласка, після того як офіцеру вже я відправляла на military відповідь, стосовно служби , скільки очікувати далі відповідь ?
-
🔁🔁🔁 микроапдейт У нас идет переписка с IRCC, например мы сдали медэкзамен для дочки 2024-03-14, поликлиника его засабмитила 2024-03-26, в статусе IRCC висит что они его ждут. Сегодня утром мы послали вопрос "вот наша налоговая декларация, и кстати что с медэкзаменом?" Т.е. до тормозов с медэкзаменом IRCC отвечал шустро. Только что пришло письмо "а нам поликлиника нихера не прислала, свяжитесь с ними и выясните что происходит" Дальше эмоции и рассуждения: - хорошо что я посмотрел статус в кабинете IRCC и дернул их сегодня вопросом. А так медэкзамен завис где-то посередине. Чей косяк - еще не знаю. Злюсь на них. Доволен, что спросил. - на письма отвечают моментально.
-
До речі я нок поставила а от про компанію чомусь не подумала , просто вибрала ту сферу в якій працюємо
-
Дякую
-
Це здорово, що вони одразу відповідають! Це ж той емеіл, на який ми документи відправляємо після eligibility approved? У мене в зв’язку з цим назріла думка. Якщо довго не буде руху по аплікації, то можна написати і спитати: «скажіть уже, коли, бо нема терпіння»🤣 Сарказм
-
Ми все відправили , тепер скільки очікувати ? Може хтось знає ?
-
І тиждень тому запит щодо чоловіка про службу
-
В серпні 2023 року, але у листопаді прийшов лист approval in principle
-
так, на той що воні запитали документі