PR CUAET
-
У мене така ж ситуація зараз Шукайте нову роботу🙏 Здається вони дають 60 або 90 днів на отримання нового джоб оферу. НОК як показує практика не має значення, принаймні для PNP AOS. Я отримала новий офер і написала вчора офіцеру, яка видавала номінацію, відповідь в скріншоті
-
Прийде окремо на кожного лист, а робити відповідь з інформацією про всіх має головний аплікант.
-
хммм, а тестовых пользователей где взять? По какому признаку отбирать? Насколько они будут соответствовать реальной выборке? Впрочем, я не готов за них додумывать, у меня мало данных о том что у них в бэклоге и что с приоритетами и ресурсами. При выборе, на что бросить ресурс - на CUAET где людям нужно из-под обстрелов уехать и день промедления для них опасен, или на PR где люди уже в Канаде как-то живут, то я бы однозначно спасал из под обстрелов. В идеальном мире, конечно, у меня как у менеджера был бы ресурс сделать всё и сразу. Впрочем, в идеальном мире не было бы обстрелов. А тут кроме Украины есть еще Газа и Гаити и т.д.
-
-
Translation issue😁 я думала, що allocate = розподілити. Ніби вже все використано😁 я видалю свій пост, щоб не лякати всіх.
-
“Програма номінації іммігрантів Онтаріо (OINP) отримала від федерального уряду асигнування на 2024 рік. На 2024 рік у провінції виділено 21 500 номінацій” Де тут присутня інформація що квота вичерпана?
-
Звичайно такі люди є - це іміграційні консультанти та юристи, це їх прямий обовʼязок знати відповіді на такі запитання як у Вас. Зверніться до них!