PR CUAET
-
Я не пам'ятаю але кількість діб можна було наче вказувати. Але може щось вже підзабув бо стільки разів то писав уже. Робив так щоб тревел хісторі збігалось із відмітками в паспорті.
-
Добрий день. Я подала заяву на міграційну програму, яка дозволяє українцям-близьким родичам канадців отримати дозвіл на постійне проживання. Члени сім’ї громадянина чи постійного жителя Канади. Я можу зараз зʼїздити в Україну на місяць поки мій pr ще на розгляді?
-
Хтось чекає на продовження ВП 4 місяці і більше?
-
Доброго дня, Двоюрідному племіннику наприкінці року 18 і надалі виїхати він не зможе. Дуже довго опиралися і не хотіли родичі виїжджати, мали думку що війна закінчиться і все буде добре і не треба нікуди їхати. Наразі хочуть щоб малий виїхав. Будь лака без зайвого гомону, 1) Як податися на візу в загальному порядку? Дайте будь ласка посилання. 2) Що потрібно 17ому хлопцю щоб він міг до нас прилетіти, ми родичі другої лінії як я писав вище. 3) Основна ідея що він приїде та буде тут жити і навчатися скіки буде можливість а ми будемо за ним приглядати. Чи це взагалі реальна тема стосовно навчання?
-
Виганяти ніхто не буде. Самі поїдуть. Без дозволу на роботу, мед.страхування і.т.д що тут робити? Хоча в тему Саскачевана тут PR доволі легкий.
-
Ефективно в підготовці?Як отримали знижку?
-
Я вам открою секрет, только тсс- никому. Люди работают не только на стройке домов. К примеру SK это шахты, зерновые фермы, нефть. За безработицу пишу не из информации гугла, а по личному опыту. Из нескольких десятков семей что приехали за последние два года ни у кого не было проблем с работой. И англ.слабый и опыта нет- всё находят. Если хотите это тему развить - вэлкам во флуд
-
Можете. З вимог ви маєте перебувати в Канаді під час подачі і отримання рішення. Під час процесу можете їздити
-
Добрий день. Я подала заяву на міграційну програму, яка дозволяє українцям-близьким родичам канадців отримати дозвіл на постійне проживання. Члени сім’ї громадянина чи постійного жителя Канади. Я можу зараз зʼїздити в Україну на місяць поки мій pr ще на розгляді?
-
Ми повідомляли перед мед.оглядом про захворювання. Виявили одночасно з AOR Але вже з ПР. Медогляд проходили повторно і довго. І мочу здавали. І зір провіряли Пізніше назначеного часу
-
Якщо дхл не замовити - доставлять дипломатичною поштою автоматично