PR CUAET
-
У будь якого нотаріуса. Коштує орієнтовно 40$. Це імміграційна довідка яка підтверджує що ви пара. Ми також одружились. Але сертифікат про одруження приходить десь через 3 місяці після церемонії. Тому підписали і коммон лов щоб точно не виникло питаннь.
-
Можете. Ми вже знову приймаємо документи на довідки особисто
-
Напишіть мені в особисті прізвище чоловіка, я в понеділок гляну
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Можна, ми так зробили. Тільки прелплатіть конверт. Вибачте що втручаюсь.
-
Можете. Нехай він покаже підтвердження, що Ви писали на пошту про передачу слоту, де є скрін запису і Вашого документу
-
Анастасія, вітаю. Коли подавала документи на паспорт в березні, то по моєму проханні дівчина у віконці дала анкету щодо відсутності несудимості і сказала, що разом з money order та зворотнім конвертом можу потім відправити до Консульства поштою. Чи можу я особисто привезти цю анкету разом з чеком про оплату та зворотнім конвертом, коли приїду забирати готовий паспорт? Дякую)
-
Документ, де вказанк Ваше прізвище і канадська адреса проживання ( договір оренди/робочий договір)
-
Анастасія чи можете дізнатись за Торонто коли будуть слоти, дуже потрібен паспорт дитині 16 років
-
На жаль, до Торонто не маю відношення. Але решта ГКУ чергу виставляють на два місяці вперед