PR CUAET
-
Я відкривала свої картки зразу після приїзду. І зразу почала працювати. Я пам'ятаю, що спочатку рейтинг був щось біля 500 чи нижче, а через місяць виріс до 748, бо у мене 2 картки і є зп.
-
а хтось вже отримав PR? Скільки займає часу з момента подачі заявки на PR до апрува (Foreign Worker Stream)?
-
3-4 місяці зазвичай
-
Спасибо! А какой примерный срок ожидания?
-
Доброго вечора, Анастасія, питання по темі, також відправив конверт із довідкою про несудимість, але змінив провінцію і адресу відповідно. Підкажіть будь ласка, як виправити адресу на яку буде відправлено довідку. Дякую. @nastasia_lih
-
AOR
-
вітаю 🙌 чи має хтось достовірну інформацію що до подорожей із канади після подачі документів на пр? тобто я подаюсь сьогодні на піар (федеральний єтап) , та планую поїхати у відпустку в Європу у серпні місяці на 2-3 тижні. Чи це буде окей ? дякую зі відповідь 🤗
-
Добрый вечер! Подскажите, пожалуйста, какой следующий этап ожидания после подачи заявки, чего ожидать?
-
На разі документи щодо військового обліку не вимагаються
-
Я работаю как apprentice heavy duty mechanic На сколько мне известно,в Альберте нехватка таких механиков
-
підкажіть будь-ласка, на якому етапі це може бути проблемою ?
-
Зайдіть в топік Хронологія. Там є багато кейсів. І регулярно перевіряйте, емейл/ спам
-
Якщо вона ще не відправлена, то можна буде виправити адресу. Напишіть в пп прізвище, я в понеділок гляну
-
Спасибо!
-
Дивлячись на якому етапі будете на той час