PR CUAET
-
Добрий день , підкажіть будь ласка як ви робили дякую
-
Доброго дня! Чи можу я докласти просто фото ( на маму з її common in law чоловіком ) щоб довести відносини чи краще всі фото в пдф зібрати і додати?
-
Доброго дня! Мене теж цікавить Дякую
-
Доброго дня! А якщо хочу додати просто фото докази про common in law? Можна просто додати окремі фото або краще пдф файлом усі зробити ?дякую
-
Не збираються розширювати штат? Люди готові навіть волонтерити,щоб допомогти іншим. Дуже багато людей і дуже мало місць . Записатися неможливо
-
Зрозуміла. Дякую. Навіть не подумала.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка як оформити віддалену роботу в Канаді? В Україні зареєстрован як ФоП 3гр, гроші заходять через пайонер/вайз Хочемо ФОП закрити та гроші на Канадську картку виводити, як це правильно зробити? Оформити тут аналог ФОПа? (Чи є щось таке та як це правильно зробити) Квебек
-
-
Доброго дня, ми можемо вам допомогти взяти довідку з Польші та підготувати її для подачі на PR
-
Ми допомагаємо брати довідки з країн Європи на надсилаємо їх курьєрською доставкою, всі наші клієнти отримують довідки.
-
да нужны то да, никто не спорит но по факту на Alberta Opportunity Stream (да и на rural тоже) нельзя податься если ты apprentice в профессии где требуется обязательное лицензирование. Очень тупо сделали, разрешив регистрироваться apprentice, но не меняя соответственно правила подачи на номинацию. Возможно когда AOS снова запустят - что-то поменяют и можно будет податься. У меня у самого такая же ситуация, только я электрик, тоже нужная профессия в Альберте.
-
Доброго дня, зараз проблем для чоловіків немає з отриманням довідки, ми кожного дня беремо довідки в тому числі для чоловіків
-
МВС