PR CUAET
-
Тяжко повірити
-
ILSC Montreal English Language School - IELTS & TEF (514) 876-4572 g.co/kgs/Rz2tP1m Я тут сдавала за останні декілька років TEFAQ, TEF Canada та IELTS. Дуже дуже рекомендую. Майте на увазі, що цього року трішки змінилися тести. Інфа є на офіційному сайті
-
SINP сайт. І читайте що вам більше підходить
-
Добрый день. Я тут новенький. Подался 2 ноября без оплаты биометрии 7 декабря получил аор и просьбу оплаты биометрии. Оплатил в тот же день и тишина. Родителей подал с оплатой биометрии 21 ноября. Месяц назад получил запрос на задачу биометрии. Сдали. И тоже тишина. Как у вас? Есть результаты?
-
Можна по різному відноситись до Гончаренко, але він питання слотів у Канаді підняв у ВР. Я подавав скаргу на гарячу лінію КМ 26 лютого - досі відповіді нема. Сьогодні зареєстрував повторну
-
вже записався в мак джілі, але в будь якому разі дякую за інформацію
-
Мани ордер на Embassy. На месте в Оттаве заплатить нельзя. Посмотрите у них на сайте все документы, названия. Чтобы быть готовым. Документы лучше сразу с копиями привезти. Поздравляю со слотом)
-
Тоже 21 ноября подали в оплаченной биометрии , 1 марта сдали биометрию, пока тоже тишина