PR CUAET
-
Ви нічого не проспали. Все стабільно, слотів нема.
-
Думаю в Едмонтоне вони так не працюють!!!
-
Понял,спасибо
-
Не понимаю за что на барышню накинулись. Она потратила личное время, пришла сюда отвечать на вопросы, хотя по-сути ничего никому не должна, у нее есть фиксированный рабочий день и обязанности в которые это все не входит. Все эти тетьки в окошках ничего не решают и ничего не могут сделать. Я когда подавалась в Оттаве, они там сидят до 10 вечера каждый день и заполняют миллион бумажек. Хотя могли чисто в 6 вечера сказать гудбай и уйти. Там были просто люди которые не принесли мани ордеры и им разрешили донести позже, сказали мы тут каждый день до 10, приходите. Так что этих женщин можно понять. Все вопросики должны быть к посольству ну или максимум к консулам а не к людям которые ничего не могут сделать.
-
Добрий день. А як зазвичай люди підтверджують український досвід в профілі ЕЕ? Дякую
-
Я думаю пенсіонерам старше 25ти дуже мала вірогідність продовження
-
Привіт, хто скільки чекає пластикові картки?
-
Чоловік служив, і коли ми подавалися на Канадську візу CUAET, то вказували де, коли і в якій частині служив. Проблема в тому, що чоловікові у військоматі загубили воєнний квиток ще у 2014 році і він його немає вже як 10 років😒 Тому цікавлюся чи треба мати оригінал чи копію воєнного білету коли будемо подаватися на ПР, бо хочемо в найближчий час вже подаватися на ПР, замовили вже довідки про відсутність судимості і тепер ще це питання про воєнний квиток цікавить? Дякую вам.
-
Вот это я бы и хотел понять/ подтвердить или опровергунть- должна быть какая то логика !
-
ну ми ж люди розумні, намагаємось отшукати хоч якусь, навіть там де її немає)))
-
А з приводу скарг, я думаю що тільки звертатися до медіа може допомогти
-
Несколько моих знакомых 50+ получили продленный 😊