PR CUAET
-
⚡️Интересный момент с оказанием консульских услуг В законопроекте о мобилизации говорится, что военный билет в консульствах будут требовать в том числе у 18-летних украинцев. То есть тем юношам, которые уехали из Украины до этого возраста нужно будет вернуться домой и стать на учет в ТЦК, чтобы иметь возможность оформлять украинские документы
-
6 подала одобрили 20 22 пришел домой
-
Здається, поки лише права .
-
Це ще не саме цікаве! Вони заблокують всі рахунки, заблокують передачу прав властності, зроблять недійсними водійське посвідчення
-
Добрий день всім. Отримав Portal 1 кілька днів тому. Але отримав погану новину з роботи. Вони на невизначений час розпускають всіх на lay off. Чи може це вплинути на мою аплікацію на даному етапі і чи можу я змінити роботу зараз? Поділіться інформацією, будь ласка, хто стикався з подібним. Всім дуже дякую
-
Ну от там далі вже пишуть, що можна телефонним дзвінком, по електронці або в віртуальному кабінеті. Ну якби так, громадянин з 18 до 60 років .
-
Так
-
Добрий день всім. Отримав Portal 1 кілька днів тому. Але отримав погану новину з роботи. Вони на невизначений час розпускають всіх на lay off. Чи може це вплинути на мою аплікацію на даному етапі і чи можу я змінити роботу зараз? Поділіться інформацією, будь ласка, хто стикався з подібним. Всім дуже дякую
-
Ну логічно . А потім справа відкрита за неявку на мед комісію і прощавай пр
-
Чоловікам, які перебувають за кордоном хочуть дозволити дистанційно оновлювати дані в ТЦК, — Веніславський Українці за кордоном зможуть оновити дані в кілька способів: 📍 через електронну адресу, 📍 через телефонний дзвінок, 📍 через електронний кабінет. Україна Online | Підписатись
-
Це не звільнення , це lay off