PR CUAET
-
По срокам ожидания пусть лучше ответят те кому был запрос. Как я понимаю по другим дозапросам то дают около 10-14 дней. На вашем месте я бы уже заказывала справку и ждала. Я ждала справку с Торонто в октябре - 2 месяца. Вероятность того что до вашей заявки доберутся в течении этих двух месяцев - низкая. А к тому времени как будет дозапрос и Ваша справка уже будет готова.
-
Да, это я понимаю. Вопрос больше в том, что я не могу предугадать сколько по времени займет изготовление, поэтому я подавал без справки, так как сейчас пошел уже второй месяц ожидания без AOR. Интересует сколько по времени дается на загрузку этой справки, если ждать дозапроса от них? Есть какое-то ограничение по времени?
-
Тут головне не просто зареєструватися , а мати прохідний бал який зараз близько 520 . Якщо у вас недостатньо балів, то ви можете покращити їх отриманням провінційної номінації . А тут вам вже треба дивитися умови провінційної програми і більш всьооо що він не зможе покинути ту роботу поки не отримає PR . Це якщо коротко . А також ви, як дружина, можете йому додати бали своєю освітою, рівнем англ чи французької мови чи іншими показниками . Удачі вам !
-
Для статистики: відправляла 10.02 в Едмонтон з Дії, сьогодні прийшла Довідка.
-
Ми живемо в Калгарі, але в нас нестандартна ситуація, тому що чоловік працює на компанію з ВС. І ми не можемо податися на жодну з провінційних програм.
-
Щиро дякую, що поділилися 🌸