PR CUAET
-
Я згодна . Просто жінка сказала з впевненістю, що чоловік точно не годний . Тоді не бачу проблем стати.
-
4 доби намагався сплатити аплікації. І в банк ходив вони ліміти міняли, і просто їм телефонував. Збільшили ліміт на декілька діб. Але все одно був реджект на сплату.А потім в якийсь момент оплата пройшла без питань.
-
Питання не в обліку, на даний момент не зрозуміло що буде після цього обліку. Зараз якщо морозитись - максимум штраф і заблокують права і рахунки. А от якщо стати на облік, отримати "єПовістку" і не з'явитись - відкриють кримінальне провадження наприклад, це припущення але цілком можливо. І тоді що ? Як мінімум, можна забути про візи, PR і т.д. оскільки буде criminal record. Це для прикладу...
-
Ну захворювання щитовидної залози вроді ще ж в списку. До кінця життя на медикаментах з можливістю новоутворень. Хоча знаючи нашу владу…
-
на жаль, просто за знання мови Б2 ніхто ПР не дає тут. Це в Канаді за межами ЕЕ легко його можна отримати, здавши одну французьку на Б2, але не в Квебеці.
-
Та ось я нічого не обирала😅 Обрала лиш що доставка в консульство а не додому бо хотіла особисто приїхати. То коли висвітиться що паспорт виготовлено, тільки тоді можна замовити доставку? Бо у мене світиться виготовлено ще з грудня, але я так і чекаю на нього😟
-
доречі, була ж нещодавно історія про якусь "хорошу" русню, якої зробили criminal record у рашці і в неї обломався процесс отримання громадянства, але потім здається вона це якось порішала. І щось вона не схожа була на людину, у якої було 200к долларів на суди та юристів
-
DHL має вам повідомити про отримання документу і надати трек-номер )
-
Як ви її обрали? Вона автоматична. Але якщо виготовлено паспорт, можете замовити DHL
-
Ага. Якщо цікавить ця тема - прошу в сусідню гілку )))
-
Всім привіт, теж серед тих, кому продовжили ще на 3 роки. Додаю скріншот з термінами, кому можливо це цікаво😊
-
Це ви про іміграційний кейс?
-
Це залежить від провінції. Наприклад в ВС починається з 7
-
Не кінець 100%, це початок нового цікавого квесту ))