PR CUAET
-
Реально, ну какие барыги. Слот нельзя продать . Даже передать как я прочитала на сайте. Только отменить. Я тупанула, думала запись на май . Словила. А муж когда увидел сказал болда ты . Хотели отдать девушке из группы, а нельзя. Так что барыги не барыги- кто словил тот и идет или отменяет
-
я нічого не казала про слоти, я казала нащо консультувати по тім повідомленням, що по 100 раз день? але хтось там досі не може обрибити мій лист з повністю доданою інформацією, так і не довели до кінця діалог, мене просто кинули на півслові і чомусь працюють в чаті, консультують
-
А як пов'язана невидача документів з цим мільйоном, який йому потрібен? Типу, ой не дали паспорт, а поїду-ка я до України на м'ясо 😵. Скоріш вже поїдуть до рашки та оформлять її громадянство із закордонним паспортом, для рашистів зараз умови в багатьох країнах навіть кращі, ніж для українців. От того і доб'ються.
-
Так. В нас це SGI
-
Всі хто шерить хронологіі - завжди добавляйте який саме стрім, і якщо не важко робіть пост також в гілці Хронологія Дякую