PR CUAET
-
Якщо вам замовити новий паспорт чи довіреність то тільки через запис і ті самі слоти що ми ловимо всі. Якщо подовження існуючого паспорту (при умові що він закінчиться через 2 міс і меньше) то в живу чергу.
-
Онтаріо щось схоже Але тут ті 20% залежать ще від окремої локації і навіть району міста (кажу саме за Торонто)
-
можна самому і там на місці оплатити
-
всі так чекали. Україна не спішить віддавати виготовлений папспорт
-
Ні, я в Канаді 7 років
-
Також по writing забула написати 1. Ти нещодавно купив велик щоб їздити на роботуі твоя колега думає також купити собі веліка 1.напиши в якому сторі ти його купив 2.порадь який велік вибрати 3.запропонуй сходити в цей стор разом 2. В вашій фірмі фінансові трудності.Ваш босс пропонує 2 варіанти 1. Переїхати в менший офіс 2.урізати всім працівникам зп на 2%
-
А що у вас так підгоріло?🤔 Чи я щось збрехав про те, що хтось ловить на сайті, втрачаючи час, а хтось торгує слотами?
-
Я думаю, это дает возможность тем кто застрял в другой стране по причине потери единственного паспорта иметь шанс оформить его в относительно короткий срок. Человек без паспорта в чужой стране, которому это действительно нужно, будет мониторить эти слоты круглосуточно и в итоге получит свой слот по причине своей мотивации. Так что логика такого открытия слотов все же есть
-
Ніяк
-
Ніяк
-
Спасибо большое. А когда можно будет ждать слоты?
-
Таке питания а як працює електронна черга ???