PR CUAET
-
значить тільки присвоїли номер.
-
Доброго дня. Чи можете порекомендуаати Сертифікованого Перекладача для перекладу деяких Документів? Дякую.
-
Капец
-
Які шанси отримати пр по співчутливим міркуванням ? Людина з України, інвалідність з дитинства, виїхав в травні 2022 року, проживає 2 роки в Квебеку, на протязі цього періоду вивчає французьку по урядовій програмі, займається спортом з командою паралімпіців, має друзів, які можуть підтвердити зв'язок і працює не повний у зв'язку з вимогами уряду закінчити курси французької.
-
Еммм. Вона росіянка ?
-
ні нажаль, спілкувався з консульством Чилі, через пару тижднів вилітаю забирати паспорт
-
ні. не внесено в перелік (поки що)
-
Та уже лучше отсидеть ....я не верю....я ищу варианты как не воевать .и все. Это мое право мой выбор. .как то так. .есть вариант ещё просить убежище в ООН.я пока об этом не думал вероятнее всего к тому моменту уже будет резидент у меня . Ещё срок три года.
-
Така можливість була до 31.03.24. Вам треба звернутися до імміграційного консультанти, бо зараз подача на новий wp на загальних засадах. Вас проконсультують і вам буде зрозуміло, як вам діяти далі.
-
немає відповіді на це питання. поки що аор присвоюють півроку. тобто на PR рік або і більше виглядає реалістично.