PR CUAET
-
Хахаха Ну в мене до речі більше стресу було перед здачею ніж на самому тесті😅 Можливо тому що я ті мок тести до дірок вже наробила що вже і страху не було😅 Тепер в очікуванні результатів 😬
-
Щиро дякую.Після здачі celpip світ заграв іншими фарбами😂😂❤️
-
Дякую❤️ Ви крута🤩 Майже можна сказати під дороги позаду Бажаю Вам скорішого отримання PR 🙏🏻
-
Підкажіть , як зайти в свій акаунт сra прийшов лист від податкової, але ніякого одноразового коду там немає
-
Бо це здебільшого програми по яким люди приїжджали в Канаду, а не подавалися з середини. А з куаєт інша ситуація, це кейс афганців та вʼєтнамців, а їм я нагадаю дали pathway to permanent residency де майже не було вимог і всім дали пр
-
шукаю також) для свідоцтва і треба ще папірець про розлучення перекласти
-
Визнає якщо вони були зроблені сертифікованим перекладачем.
-
Вітаю! Перевіряю зараз аплікацію на пр і призадумалася: якщо чоловік працює по оупен ворк перміт і роботодавець не зазначений на цьому дозволі, то на питання чи «він працює рік на роботодавця з робочого дозволу» відповідати так чи ні? Бо ніби ж і працює, але це на робочому дозволі не зазначено… Допоможіть пліз
-
Проверить всю форму значит где-то что-то пропустили или дата не та
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhZ0_IAELzdhqKWRoUIV-o-G1PrL_nkL4IccutC0c5LRqurg/viewform?c=0 Пишіть відгуки про неможливість зловити слот