PR CUAET
-
Відправляти в веб формі Це ФОП чи робота на пейролі?
-
Фандз. Зрозуміла. В вас FWS чи PNP non EE? CEC не вимагає proof of funds
-
Вы думаете, что можно просто забрать паспорт в Посольстве? Не нужно местный адрес указывать?
-
Це згідно паспорта треба, так? А якщо в мене в Маріуполі паспорт згорів і не всі візи в новому паспорті є виходить, то що краще зробити? Згадувати усі подорожі чи вказувати тільки ти , які є у паспорті , який в мене є , дякую
-
я ничего не поняла из вашего сообщения. пересадки и транзиты указывать не надо. указывать страну самой поездки, даже если поездка на 1 день. читать инструкцию к заполнению. если написано, что если в одном месяце было несколько поездок в одно и то же место, то указывать это место 1 раз (так было в cuaet анкете), тогда делать именно так. если такой инструкции нет, то указывать страну/город поездки столько раз за месяц, сколько их было. читайте инструкцию и используйте здравый смысл
-
І доречі тоді їх не було. А були в наступний день в 15:00, вона попередила за 15 хвилин
-
Це було тиждень тому. Як можуть виставляти слоти з сьогодні на сьогодні ?
-
Якщо згорів паспорт і немає можливості згадати чітко дату поїздки - треба писати лист, де ви описуєте що така ситуація, не маю можливості навести чітку дату, але в такий-то період їздила в такі-то країни. Максимально спробуйте відтворити інформацію по фото, квиткам на пошті і тд. Це важливо
-
Дякую 🙌
-
Імхо: це не запит на всі пейстаби, а в принципі на наявні. А от proof of funds - так, пів року Але якщо ви пройшли по Canadian exp class - це не треба докладати.