PR CUAET
-
Не обязательно
-
Дяка ❤
-
А ось навіть як Дякую величезне ❤️
-
Не со счета банка где будет ипотека
-
до речі зі стейтментами по ФХСА і ТФСА в СІБСі взагалі біда. Там стейтменти тільки річні, доволися брати в банку роздруківки, що зараз робиться на тих разунках і вони ставили на роздруківкі календарний штамп. З сайту то взагалі не має як роздрукувати, щоб було ще й прізвище та ім'я видно
-
То есть ваш регулярный платеж будет с другого счета
-
Точно скаже той хто робить лміа. Але загалом 200 - то senior management positions, а ваш наскільки каже сайт то middle.
-
Void cheque просят если оплата за ипотеку (не down payment) будет производиться со счета другого банка а не того где вы взяли ипотеку. К down payment это не имеет отношения
-
Если 10% и больше то просто выписки со счета за 6 месяцев без всяких платежей
-
Если первый взнос меньше 10%, даже 09.99% то нужно предоставлять вот такие 12 месячные выписки
-
Это условия SAGEN New to Canada program
-
До речі ще така деталь, банк може попросити виписку з банку за рік де видно, що ви платили якусь одну комуналку чи телефон 12 міс. У мене так вийшло, що один місяць все заплатила дочка, крім телефону дружини. А свій телефон я переводив оплати з одного разунку на кредитку. І тому не було підряд 12 місяців оплат. Добре телефон дружини врятував, бо я той авто платіж не чіпав. Тому краще не змінюйте джерело оплати ренту і комуналки.
-
А якщо закордонний паспорт втрачено то все рівно потрібно ловити слот ?????