PR CUAET
-
Як правильно оформити statutory declaration?..в інструкції написано що потрібно загрузить, заповнити та зробити цифровий підпис...та загрузити необхідні форми.. .не роздруковувати та не сканувати....знаю начебто треба цю декларацію завіряти у нотаріуса....заплуталася...допоможіть будь ласка
-
А що-що тут було про галочку селф-емплоєд? Але, на жаль, видалили…. Де така галочка є? Може я десь провтикала поставити🫣
-
Податися може тільки родич по відношенню к канадцю. Окрім групи 2 , коли сам родич не може виїхати з України, тоді може податися його супруг. Але це не ваш випадок. Тому ви по дитині податися не можете, якщо батько дитини не визнає вас партнером . Для цього він не може бути у шлюбі з кимось.
-
Навіщо сподівалися коли на сайті IRCC чорним по білому написано, що при подачі на PR всім треба здавати біометрію. If you apply for permanent residence on or after June 14, 2023 You need to give your biometrics, even if you gave them in the last 10 years. As of June 14, 2023, we’re resuming biometrics collection for all permanent residence applicants. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/campaigns/biometrics/facts.html закріплю цю інформацію, якщо будуть ще ті хто теж сподівається.
-
Можливо у когось була така ситуація, бо версії чую різні: батько моєї дитини має ПР у Канаді, ми не у шлюбі, не партнери, дитина в Україні жила зі мною. В Канаді ми по програмі CUAET. Зрозуміло, що дитина має право податися за новою програмою. Враховуючи, що дитина неповнолітня, чи можу я податися із нею? Я читала хто підпадає під визначання "родич", але якщо наприклад ми хочемо виховувати дитину разом не будучи у цивільних відносинах чи така ситуація може бути виключенням чи особливими обставинами?
-
Питання: чи треба вказувати померлих в анкеті additional family information ?
-
Хтось отримував/в процесі отримання довідки з Вʼєтнаму?🥺
-
не скоріш за все а 100% потрібно всім
-
Апдейт: сьогодні отримала підтвердження надання дитині нового візітор рекорд. Спочатку вклеїли візу, бо віза обробилася швидше, а рекорд підтвердили пізніше. Я подавала на візу та візітор дитині одночасно. Примітка: мій перміт діє до кінця березня 2025, дитині дали новий на цей строк.