PR CUAET
-
Це треба десь реєструватися чи воно само зʼявляється?
-
стосовно слотів. Так, тут співробітниця консульства в Едмонтоні за 10 хвилин повідомляє, що зараз будуть слоти, але це капець. Особисто у мене через 10 хвилин після цього повідомлення повністю блокується сайт. Я взагалі не можу зайти на той сайт. Це просто якесь знущання.
-
Дякую Вам, що Ви не відокремили чоловіків і не поставили їх вище всіх. Так, всім потрібні документи. І не потрібно деяким чоловікам писати, що всі почекайте, поки ми, чоловіки візьмемо слоти. Ми всі однакові.
-
Дуже треба офіційна комунікація від самого посольства. Чи можливо їм треба, наприклад, + 1 оф робітник і це дасть можливість вже розвантажити. Не треба мільйони гривень коли можливість комунікувати і знаходити тут людей з українським громадянством які можуть і хотять вирішити питання
-
До речі,про «багаж загублений» мені попалося і в celpip і в ielts
-
Добавити хочу про speaking.З чотирьох моїх «здаваних» разів,останній попалася картинка,що я трохи розгубилася і не могла добре щось розповісти. Якась переробка папіру(люди кидають в бак).Рядом сидить жінка за столиком,на столі пляшка скляна пуста.Баки рядом з металевими використаними банками. Рядом чоловіки в трак кладуть старий телевізор.Ще на одній машині сидить маленький хлопчик і теж туди грузять якийсь мотлох.
-
одне скажу, коли я розповіла канадійцям, що у нас робиться у консульстві, то вони в шоці були.
-
Мне ещё за 22 не пришли))🥲
-
Ого 😨 це цікаво! Тобто треба вже інформаційного наголосу давати. Бо поки ото журналістами не тикати на проблему то будемо тільки тут писати
-
Мне налоги на карту пришли ,думаю бухгалтер добавил
-
так. На минулому тижні, якщо не помиляюся, то в середу, о 3 дня було повідомлення від Анастасії, що через 10 хвилин будуть слоти. І....через 10 хвилин я взагалі не змогла зайти на сайт.
-
А тутБ це у цій групі ви маєте на увазі?