PR CUAET
-
stjoseph.ecsd.net/st-joseph-catholic-online-high-school
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, якщо в мене є дві магістерські освіти, і я евалюю обидва дипломи, чи дасть це додаткові балі CRS?
-
Вітаю! Чи евалював тут хтось диплом для навчання course by course, маю декілька запитань, буду вдячна, якщо хтось відгукнеться
-
Всі пишуть, що потрібна інформація про подорожі. Але я користувалася при подачі на PR, по цій програмі, послугами імміграційної агенції. Спочатку вони в мене спитали цю інформацію (подорожі), їм надала її. Але виявилося, при submit documents, що це не є обовʼязковим)).
-
Доброго дня, наша юридична компанія зможе допомогти вам взяти необхідні вам довідки та підготувати для подання на PR
-
Після того як надали документи - скоріш ні, бо «встигли» Проте на розсуд офіцерів жі
-
Це анкета, вона обов'язкова😳
-
Друзі! Маю до вас прохання! Я, інші волонтери (модератори) та шановні міграційні консультанти щоденно витрачають свій час тут, щоб полегшити отримання PR для вас. Потрібно: - розказати своїм знайомим (КОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО) про наш чат, а краще їх добавити сюда. - розказати в інших групах TELEGRAM/Facebook/TikTok/Instagram. Адже більше тут участників - більше досвіду і користної інформації для усіх нас.