PR CUAET
-
Та мабуть оновлюєш . Але тут питання, чи при оновленні вони вам напишуть придатний чи ні? Тому що вони відмовляються тепер від терміна «обмежено»
-
Ми пройшли інтервʼю та отримали візу. В нас спочатку було інтервʼю разом на кінець 2025 року. Потім, коли почали бронювати окремо, забронювали на кінець 2024 року. А потім я отримала листа, в якому мені сказали, що в мене є можливість забронювати інтервʼю раніше. Так і було - зайшла на сайт, а там купа слотів (навіть через декілька днів). То я перенесла з кінця року на березень. А мій хлопець так і залишився з тим, що був на кінець року. Але пізніше і до нього прийшов такий же самий лист. І він забронював такий же слот, як і в мене. То інтервʼю ми проходили разом
-
в 2021 році теж ми думали навіщо вони хочуть зробити жіночий облік, через пару місяців вторгення. Можновладці просто так нічого не роблять.
-
Я б не сподівалась на гуманітарну програму.
-
Ось ще цікавий кейс, коли ти знятий з військового обліку, з печаткою, але в самому документі написано що ти обмежено придатний. Тепер такі військові документи по факту не дійсні, бо статус обмежено придатний скасовано, і виходить що треба оформлювати нові документи військового обліку коли підеш в консульство? Чи просто оновлюєш дані?
-
Моя думка- нічого просто так не робиться облік задля обліку. Хіба в нас десь написано в законах, що якщо громадянин виїхав за день до війни , то він не зобовʼязаний? Сьогодні облік, через 5 місяців повістка
-
То підете гуманітарною програмою. Напишете історію про утиски держави тай все. Вам же простіше. Повірте. Наші люди мають вищу освіту(і не одну), трудолюбиві, легко навчаються і обізнані в багатьох сферах. Я думаю такі люди потрібні, будь-де, будьте впевнені в своїх силах і вірте в себе.
-
так отож! А взяти тих інвалідів 2 та 3 групи, які вже в них не рахуються, а все буде визначати їхня мед комісія, а не те, що він інвалід . Одне тягне інше. Спочатку зроблять перепис. Потім почнуться цікаві ідеї , що робити далі
-
А якщо я подам на другий закордонний паспорт в Україні за 10 робочих днів, але не встигну його забрати через можливі затримки з їх сторони, то чи зможе хтось по довіреності забрати потім мій паспорт? І якщо так, то якою службою доставки в Канаду найбільш надійною без різниці на ціну ви би порадили скористатися?
-
Ну в законі написано що треба проходити ВЛК щоб отримати нові доки, а ВЛК проводиться тільки на території України. Тобто з одного боку треба проходити заново ВЛК і робити нові доки, з іншого вони кажуть, що це просто для постановки на облік, щоб знали хто де є
-
А ще повістки будуть приходити нам прям в кабінет: У повістці про виклик до територіального центру комплектування та соціальної підтримки зазначається: 1) прізвище, ім’я та по батькові та дата народження громадянина, якому адресована повістка; 2) найменування територіального центру комплектування та соціальної підтримки, що видав повістку; 3) мета виклику до територіального центру комплектування та соціальної підтримки; 4) зазначення місця, дня і часу явки за викликом; 5) підпис (електронний цифровий підпис) посадової особи, яка видала (сформувала) повістку; 6) реєстраційний номер повістки; 7) роз’яснення про наслідки неявки і про обов’язок повідомити про причини неявки. (електронний цифровий підпис) / (сформувала) повістку Ось ці слова про це свідчать
-
Дивіться, я теж ловлю слот для чоловіка, він теж воєннозобовязаний, резервіст першої черги, бо був у армії. І ловлю я слот, бо в чоловіка просто закінчився 10 річний паспорт, а не тому, що зараз ажіотаж. Я вас розумію, але впадати в паніку і брати штурмом консульство ж не варіант.
-
В Оттаві було 15 хв на дорослого і 30 хв на дитину
-
По 15 хвилин мені здається були раніше слоти
-
У нас так само було. Такий лист прийшов через три місяці після подачі і реєстрації на інтервʼю.