PR CUAET
-
Я знаю що зараз всі виключно думають про себе, але думаю поки що жінкам варто не займати слоти або ж займати слоти і передавати чоловікам родичам. Критики буде багато, але комусь можна реально врятувати, вибачте за слово, дупу.
-
Потребує вашої уваги 🙏🫶 Доброго дня, друзі! За декілька тижнів Пасха. Ми традиційно готуємо подаруночки, солодощі, пасочки ОНКОХВОРИМ ДІТКАМ, в дитячу лікарню та реабілітаційний центр.🫂 Масштаб та кількість буде залежати від бюджету🫶 Будемо вдячні, всім хто зможе долучитися🤝 ПриватБанк – 5168752005656056 Монобанк – 4441114456593134 Pay pal - [email protected]
-
Здравствуйте! Может кто-то сталкивался с таким вопросом. Если на данный момент живёшь в Квебеке (родственники в Квебеке), но в будущем планируешь переехать в англоязычную провинцию, то при подаче на программу Family reunification нужно выбирать квебекский вариант (с промежуточным этапом получения Certificat de sélection du Québec)? Или можно подать заявку на общеканадский вариант программы, а потом при получении PR переехать из Квебека? Как думаете?
-
Всім доброго дня , чи хтось може дати контакти українського нотаріуса в Торонто, і чи взагалі це працює? Крім консульства ,бо там дурдом,дякую
-
Если down payment меньше 20% то сейчас в районе 4.8-4.9, если больше 20% то где-то 5.1-5.2 то что я видел недавно
-
По Україні була вже 5-6 ранку.
-
дякую. ось і думаю чи через web form ще додатково не скинути. там чітко приходять відповіді. навіть звітують, що передали в потрібний відділ відповідальній особі
-
Я думаю, що якщо ви вкажете квебекську адресу- вас система просто не пропустить по не-квебекській програмі. Теоретично.
-
Я відправила 22 березня і відповіді не отримала ще досі через емейл, то я написала і відправила через webform, що я додаю документи знову бо я ее впевнена що отримали додаткові документи через електронну пошту. Мені прийшла відповідь через webform що все додали.
-
Доброго ранку, підскажіть будь-ласка , там де traveling, мій чоловік моряк, і за 10 років у нього було тисячі портів та країн, це все треба вписувати? Може написати на емейл її міграційну службу, та сказати що він всі не памʼятає, я трошки розгубилась 🤔
-
Дякую
-
Всім привіт, чи підійде довідка про несудимість з України, якщо я її замовлю з України через фірму з апостилем?