PR CUAET
-
Якщо люди і ловлять "про всяк випадок" - хоч навряд таких випадків багато - то це є нормальна реакція при умові, що консульство та МЗС відноситься до українців за кордоном як до скота, не даючи змоги оформити документи. Вибачте, слоти в Едмонтоні не відкривалися з січня по квітень. Взагалі ніякі. То звичайно, коли потім кидають кістку, як собакам, то деякі люди з переляку беруть про запас. Якщо слот виявляється не потрібним - то передають іншим. Треба дивитися в корінь. Коли немає проблем з місцями - немає ні бариг, ні продаж за гроші, ні бронювання "про запас". Не людей звинувачуйте, а тих, хто дав наказ проводити політику знущання.
-
Вообще на форуме люди пишут что сейчас AIP приходит через 2 года в среднем. www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/threads/h-c-humanitarian-ground-with-or-without-failed-refugee-claim.550176/page-1760 Сертификаты подавал сразу при подаче кейса
-
Я наприклад в січні подала заяву на візу і сьогодні отримала запит паспорта на вклейку.
-
Не можу завантажити продовжений паспорт через веб форм, до робити
-
Ні, вже 100$
-
Обовʼязково продовжувати,точніше це нова буде віза. Віза вам потрібна для вʼїзду в країну. А ворк перміт для перебування в країні
-
Ні, паспорт потрібно відправляти в Оттаву
-
Можу надіслати вам відео по якому подавалась на візу
-
Так проблема не в тому що люди ловлять про всяк випадок. Проблема в тому що пропозиція не покриває попит. І проблема в тому що всі слоти забирають боти для людей які їх купують, тому реальній людині неможливо його спіймати. Люди яким потрібно на всяк випадок не будуть платити 250-300$ за бота та ще і давати доступ до свого банк айді лівим людям які продають ці послуги.