PR CUAET
-
я можу. пишіть в особисті
-
Tell us about passport or travel document. If child does not have a passport or travel document, tell us about his/her national identity document. Enter the details exactly as shown in the document. просить так буду дуже вдячна за вашу відповідь або рекомендації
-
/tmute
-
Вам нужна доверенность для Украины?
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, що вказувати в ID documents summary депендант дитині, якщо в нього немає паспорту? Дитина була народжена за кордоном вже під час війни, набула громадянтво України (є довідка з консультства). Айді ніяких не маємо, із документів тільки свідоцтво про народження від країни де народилась, віза вклеєна в паспорт мами, куди вписана дитина. Є ivsitor record. Якщо вводити номер маминого паспорту - зберігається, але не дає пройти далі, підсвічує як незаповнене. Так само не пропускає якщо поставити що немає ні паспорту ні нешенал айді.
-
Подскажите, а подача на гуманитарную программу бесплатна? До момента Approved? В какой момент нужно платить?
-
І що робити? Чи є сенс їхати до них в живу якось намагатися потрапити ?
-
Читаю такие сообщения и жутко становится. Неужели это все правда? За 15 лет в Ливане не было такой проблемы. Да, посольские относились к нам по скотски иногда, но были и нормальные люди. Иногда даже можно было дозвониться. Паспорта детям я тоже на месте делала. Не нужно было в Украину лететь. Интересно, по закону ли такой беспредел? Люди должны жуткие суммы тратить на то, чтобы сделать паспорт.