PR CUAET
-
Дякую
-
Надайте більше деталей. Просто як у вас вже віза закінчилась, якщо у вас паспорт на 9 років? Віза мінімум на 3 роки діється, або не більше строку дії паспорту. На візу по програмі CUAET вже не модно подались, а тільки на загальних умовах. Одна із умов мати легальний статус, наприклад діючий WP, до кінця строку дії якого можуть видати візу.
-
Або або. До 3-х років, але не більше строку дії паспорту.
-
На основі Work Permit. Я ж написав, що при подачі на візу його потрібно надати. 1. Із середини Канади вы можете податися на WP, по програмі CUAET. Можуть дати на три роки або до кінця дії паспорту. Податись треба до 31.03.2024. 2. На основі WP ви можете подались на візу. До кінця строку дії WP.
-
Добрий вечір люди , хто робив відкритий work permit яку форму заповнювала там де документи 5710 чи 5257? Бо і одному відео знайшла показують одне , в іншому інше Дякую
-
Ну ви ж не були в іншої провінції . Але що хто потім буде «підозрювати» - це вже оцінки психоаналітика. Вони у кожного свої і їх не передбачити. Зараз ви вже нічого не змінити. Якщо б ви с початку відразу подали на внесення виправлення в воркперміт - то тоді б новий воркперміт підкладивали у свій кейс. А зараз навіть якщо ви на це подадите та отримаєте новий - вам все рівно старий воркперміт підвішувати у кейс треба, бо він діяв під час вашого стажу.
-
Хто подався - вже є досить багато людей. Якщо ви питаєте чи є ті, хто вже отримав ПР - то ще ні 😁 і найближчі кілька місяців думаю не буде, бо розгляд ПР завжди довгий, хоч для українців зараз і пришвидшують цей процес І скільки буде тривати розгляд теж ніхто точно не скаже наразі
-
Якщо громадянин то це не обов’язково
-
Добрий вечір! Ми також хвилюємся і чекаємо дуже цього листа😥Відправили ще 10 жовтня і тиша (без витягів з дії)
-
Confirmation of permanent residency
-
Підкажіть, будь-ласка, що таке "копр"?
-
Проблем не було мав 2 роботи у малій і великій компанії нічого не питали. В теорії так обмежень немає але (я чув) що людям які побули в одній провінції і приїхали в іншу дуже довго розглядають заявки на ПР довше ніж зазвичай томущо перевіряють і вагаються чи не поїде людина в іншу провінцію після отримання ПР. Тут схема та сама чи не звернуть вони увагу на це