PR CUAET
-
Ну все одно без паспорта гірше
-
Про справку без дии. canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini-u-t-ch-dovidki-pro-vidsutnist-sudimostej-ta-dovidki-pro-vodijske-posvidchennya читаем и видим, что дия только ускоряет процесс, но не является обязательным условием. Без дии справка идет два месяца где-то, но придет обязательно и без проблем. Больше уговаривать не буду 😁
-
Не пугайте людей в чате😂 А то спать не будут, ловить слоты будут 🙈☺️😂 Чётко пишите: другая страна😉
-
Велика різниця. Стаття у ворожій західному світі країні, накшталт Ірану, рашки, чи Пн Кореї, чи стаття у країні-союзниці. Нагадаю, що за офіційними даними і новинами, Україна це світоч дємократіі і свободи слова, вільна країна вільних людей, де палками ніхто в армію не заганяє
-
На фронті вони, не заважай
-
С рф вообще никто воевать не хотел. Нас хотели сдать в первые же дни и торговать с рашей как и раньше и им посрать было на судьбу Украины
-
Я й не кажу, що це буде прямо зараз. Просто питання часу І я б не сподівався на якісь там міжнародні договори чи міжнародне право. Коли в Україні коїться людоловство і відвертий андроцид, весь цивілізований світ вирішив закрити на це очі. А саме страшне, що величезна кількість жінок, сидячі в Канаді чи Європі відверто підтримує це. А мужички сидять мовчки, замість того щоб боротися за свої права
-
Так. Саме за вбивства наприклад чи участь в терористичних організаціях. Скільки біженців з різнтх країн в розшуку. В ірані якщо ти хочеш отримати громпдянство інше то це смертна казнь. І в канаді скільки іранців із цими статтями отримало пр, більше ніж тут українців
-
По-перше. Немає норми в законі, де повістка буде видваиисч на електронну пошту. По-друге, немає ніякого механізму видачі повісток за кордоном, і у консульства немає таких повноважень в принципі. По-третє, як вже раніше писалося. Канада в першу чергу перевіряє судимості щі своїм законодавством. Якщо у людині і буде судимість як "ухилянт" то яке Канаді діло, коли в Канаді немає такого поняття взагалі і закону такого немає теж??