PR CUAET
-
Вас можна привітати зі свободою від консульства?
-
Подписать доверенности в консульстве можно в живой очереди? Торонто! Подскажите пожалуйста 🙏
-
Тоді питання : враховуючи те, що на сайті консульства Торонто немає розділу Витребування документів -> довідка про несудимість, а на сайті консульства в Едмонтоні є, чи надасть консульство в Торонто перекладену на англійську мову довідку про несудимість у відповідь на лист із money order ?
-
Але саме цікаве,що перед подачею заяви написано: повірте чи ваша біометрія валідна.моя і сина до 32 року. Не знаю, навіщо воні тоді це пишуть
-
привіт, хотів би порекомендувати репетитора, займаюсь з нею онлайн, прогресую дуже швидко: buki.com.ua/en/user-43146/
-
Беда с Эдмонтоном.. в 5:00 и в 6:00 не было тоже слотов
-
И в 2:00 3:00 не было
-
Даже не знаю 🤷♀️ Будем ждать сообщения от Анастасии😁 а так - я пас, больше не буду заходить каждый час
-
А скільки сесія в Дії триває ? 20 хв?
-
Монобанк, детали поищите поиском по чату
-
Доречі, у зв'язку з вашим запитанням у мене виникла думка, що ніхто не отримає PR як мінімум до закінчення цієї програми у жовтні. Інакше наші люди, які отримають PR по цій програмі свідомо чи несвідомо будуть подавати нові заявки на своїх рідних, а це, в свою чергу, призведе до додаткового навантаження на імміграційну систему. Можуть виникнути тисячі нових кейсів, які не відповідають умовам програми. З метою унеможливлення подібного хаосу не чекайте на розгляд вашої справи як мінімум до листопада
-
Я не розумію чому по Європі відкрили купу діллідеть Документ,а в Канаді ні.