PR CUAET
-
Ottawa: Available slots on: 2024-05-21
-
Даешь доступ к банк айди. Я бы не советовала такого делать, но как видите люди делают. Кредитов можно набрать так что будете еще лет 10 платить
-
друзі подавали заявку в дп документ в німеччині. їм там прямо так і сказали що паспорт буде готовий через 2 місяці і навіть якщо закон вступить в дію до того часу то їм не треба буде ніяких облікових документів щоб його забрати. Ну і по логіці установа відмовити може тільки на момент подачі заявки. якщо заявку прийняли, паспорт зробили і він готовий то який сенс тоді вимагати якісь доки якщо при заявці вони не вимагались
-
А куда вы все еще раз добавляли подскажите пожалуйста?У меня дочке нужно на пермит добавить документы которые они запросили
-
жесть какая-то, пытаюсь поймать слот 8 месяцев никак(((( а паспорт заканчивается...
-
Так як, якщо треба особистий електронний підпис чи дія ?
-
Я теж додавала у розділ з листом. Але вони все рівно запросили ще додатково документ від того, хто супроводжує мінора, та дозвіл батьків на це. Тобто, вони не бачили це у анкеті. І я ще раз додавала свій паспорт, візу, воркперміт, дозвіл батька у відкритий розділ у чеклисту. Віза у дитини до якої дати?
-
Разбирают в первую секунду