PR CUAET
-
Якщо летіти у Польщу, реально щоб хтось інший забрав або за дорученням?
-
Вас забанЯть навіть за згадку цього способу здобуття слотів
-
"Дуже гарне здоров'я", ноги опухли і 2 синів похоронила. Але одні шукають можливість,а інші виправдання. Тут медицина не найкраща. А свекруха ваша не буде мати тут навіть мед страхування. Виклик швидкої 385 дол, 1 день в лікарні від 5000 дол. Моя після смерті сина не захотіла залишатися жити у нас в Канаді, бачила як її дитину тут "лікували".
-
Ні! Просто якби ви не купували, вони б не продавали.
-
Моя свекруха їхала в Стамбул,щоб здати відбитки і отримати візу і вже 2 рази була в Канаді. На пенсії. Але я не розумію до чого ви це пишите. Не можливо отримати візу без загран паспорта і ще й на окупованій території. Потрібно виїжджати. І це Україна, Грузія, Туреччина ,Європа. Може поїхати в Росію і зробити закордонний рос паспорт і зробити візу гостьову ,але знову ж таки потрібно виїжджати. І не один раз, а декілька.
-
У меня и таким способом пишет что нельзя сохранить
-
Ну так простіше завалити хейтом
-
Алло хто купує,чому зразу стільки негативу
-
Ні якщо б були адекватні то б дурниці не писали
-
Тепер не видають візу по куает. Видають звичайні туристичні і немає різниці який паспорт. Оплачуєте, показуєте ,що на рахунку є гроші і робите візу. Ось на рахунок того,як активно видають росіянам візи,я вам не скажу.
-
якраз потім і роскажите про свій досвід
-
Якщо маєте EPUAP, можете самостійно зробити www.gov.pl/web/krajowy-rejestr-karny/przebywam-zagranica-jak-moge-uzyskac-zaswiadczenie-o-niekaralnosci2
-
І мені, будь ласка! Дякую 🌹