PR CUAET
-
Тобто, вони паспорта були готові в Україні, а консульство Едмонтону вам іх не видали? Може вони вам їх не видали, бо паспорта були в Україні ще? Ви їх зараз з діппоштою дочекалися? Пробували робити доставку з DHL за свої гроші? Я так отримала вже через місяць.
-
І ще тому що чоловікам краще мати ще один паспорт в кишені зараз якщо він закінчується через рік. По друге є шанс що видадуть його по старому закону без лишніх довідок якщо подашся по діючому закону. По третє по продовженому паспорту вже не впустять в Канаду якщо виїдеш,або якщо ти ще не вʼїзджав. А те що приймуть по живій чи ні це залежить від самих консульств. Цього тижня знаю 100% в одній з країн Європи одного дня почали запускати зранку звичайно по запису,потім людей не було адже записатися неможливо. І прийняли всіх хто був по живій. Думаю це не випадок одного дня. Так саме в тому консульстві кожного дня. При запитанні чи приймають людей з інших країн відповідь була однозначно ні тому що своїх хватає,і при собі потрібно мати доказ проживання в даній країні. Я вірю що це правда тому що якщо приймають без запису то так і є. Але це доказ того що кожна установа сама може вирішувати як їй працювати. І ідентифікують людину в живу,а не через дію,підпис і нікому не потрібні банківські рахунки які онлайн відкриті!!!
-
30 років не був в Україні, не було закордонного паспорта України ніколи, проте є громадянином Росії. У консульстві можуть вимагати довідку про те, що він вже не є громадянином Росії. Тобто, можуть вимагати, щоб він спочатку відмовився від громадянства росії, потім ставати на військовий облік (у консульстві) і робити закордонний паспорт. Вам краще сходити в Консульство і задати їм питання Вони дають консультації в живій черзі.