PR CUAET
-
переслав ваше запитання у потрібну підгрупу: Oct. 24th family etc.
-
Люди добрі підкажіть будь ласка, по новій програмі для воззʼєднання сімей українців Маю декілька питань 1.Маємо дитину народжену в Канаді , її зовсім не указувати чи тільки в форму 0008 внести? 2. Ще маємо 2 дитини до 18 років їх внести тільки в форму 0008 ? І форму 5669 не потрібно заповнювати ?
-
продовження чи виготовлення нового? це різні речі. продовження паспорту - запису не потребує, в порядку живої черги. виготовлення нового - від 2міс до 6міс- індивідуально у кожного.
-
Так
-
Тобто коли прийде час до рішення, нададуть тиждень щоб підтвердити місце проживання у Канаді та загрузити фото. Або ви маєте сказати що ви не у Канаді та приїдете такого то числа (але по цій програмі такого ще ніхто не робив, то все це на власний розсуд та ризик)
-
Від основного заявника принаймі вимагається бути у Канаді на наступні дії Тиждень щоб підтвердити дані, і відповідно бути в Канаді, або вказати що будете в таку то дату. Потім ще певний час поки з'явиться кнопка в ПР порталі. І потім ще може бути пару тижнів щоб отримати КОПР. Тобто це все може спокійно ще на 1+ місяць розтягнутися
-
Англійська має бути 4 celpip по всім секціям , нок виглядає на 65201 - але сходіть до консультанта уточніть , бажано зараз десь щоб переконатися що проходить. На перший погляд ок, головне шоб робота не потрапила в list of ineligible occupations for Alberta opportunity stream
-
Привіт Я зараз подаюся на permanent residence по моєму брату так як він має permanent residence тут. Один із етапів є заповнити документ що підтверджує що ми родичі. І третя частина цього документу повинна бути заповнена людиною яка має повноваження підписати і підтвердити наші родинні звʼязки. До кого я можу звернутися з цим питанням?
-
А що від них вимагається для отримання карток: підпис чи зустріч з офіцером, фізична присутність?
-
Доброго ранку всім Хтось вже отримав ПР по новій програмі ?