Ми 'забукалися' ще в кінці 2022 року на співбесіду на квітень 2024, шукали 3 слоти разом. Протягом всього цього часу нам не приходило електронних листів з пропозиціями переносу на раніше, а також вільні три слоти я також не знаходила, на жаль. Навіть коли писала листа, що ми вже переїхали до Ванкуверу мені відповіли, що можна лише один раз перенести апоинтмент та у Ванкувері прийшлось би все одно ставати у кінець черги бо вільних слотів не було.
По телефону, щодо присутності дітей, відповідь була такою, що діти до 14 років можуть не їхати на інтерв'ю. З іншого боку, коли я перепитала і надіслала електронний лист з тим самим питанням на всяк випадок, у відповіді вказали, що дітям обов'язково бути присутніми, незважаючи на те, що один із батьків вже має візу. З нами у черзі біля консульства у Торонто було багато дітей до 14 років, навіть у колясці було одне немовля.
Кажуть, що отримання ПР ніяк не впливає, можу лише поділитися своїм досвідом. На нашій американській візі є анотейшн, що ми перманентні резиденти Канади великими буквами і на мою думку, це значно полегшує прийняття рішення. Паспорти з візами відправляли поштою після співбесіди, це зайняло 12 днів. Візи відкрили на 10 років.
Питання на нашій співбесіді:
Який тип візи відкриваєте?
Куди конкретно хочете поїхати?
Як давно ви отримали ПР?
Сподіваюсь мій досвід комусь стане у пригоді ✨