PR CUAET
-
Мені за аудит нічого не говорили
-
Підкажіть, чи можу на момент відкриття профілю EE вказати, що в чоловіка не має роботи? Або вказати його НОК з помилкою. Бо по мені все готово, а від його роботодавців вже довго чекаємо відповідь. Вони нададуть, але не розумію коли. Наскільки я розумію, я зможу додати цю інформацію додатково? Основний аплікант я
-
Навіть не PR а паспорт. Бо без діючого паспорту навіть з PR ви в Канаду вже не зможете повернутись. А це +- 5 років безперервно працюючих людей.
-
Підкажіть чи хтось забирав паспорта чоловіки нещодавно ? Подавались 11.03.2024 чи зможе чоловік отримати його ?
-
Я ж правильно пам`ятаю, що для Alberta Tech Pathway не вимагається мати LMIA? @OstapBosak
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто с таким стикався. Обміняла українські права на німецькі, українські забрали. Чи будуть німецькі права дійсні у Канаді? Тут і теорію здавала, і уроки водіння обов'язкові. Чи не потрібно буде заново вчитись у Канаді, бо чула що доволі довго.
-
це й справді дуже логічно але питання чи додумаються канадці до цього чи ні. бо одна справа люди які отримали пр і відразу ж звалили з канади мало не назавжди (особисто у мене багато таких знайомих), а інша справа коли люди сидять, працюють і нікуди не рипаються і "відпрацьовують" свій пр
-
Ну почему же 172? А перелёт в консульство-назад, а отель на ночь переночевать, потому что нет смысла брать обратный билет на самолёт в тот же день, так как в консульстве сдвиг по приёму бешеный. Там набегает под 1000CAD
-
чорний гумор: всех впускать никого не випускать
-
Добрий день! Цікавить таке питання 21.02.24 подилася сім'єю на зняття обмежень з ворк пермітів. Прийшли по два листа кожному, на протязі кількох днів "Submission ConfirmationWP-EXT" та "only except PGWP". І тиша. Кому через скільки прийшло одобрення, поділіться будь ласка!?