PR CUAET
-
Це дуже дивно 🤔 Єдине що точно, це те що у Вас вже є PR і його термін необмежений, за це можете не хвилюватися
-
Зроблені - видають. На нові - не приймають.
-
🔴🔴🔴 Якщо хтось в гілці бачить флуд/ провокацію/заклики до протестів / образи - надсилайте: /report Не пробуйте банити - без прав модератора це неможливо Дякую
-
це мабуть добре, яле чи потрібно писати було сам NOC в документах ?
-
А никто не задумывался о противозаконных законах, которые нарушают права и свободы человека прописанные в конституциях?
-
Добрий день, скоріше за все проблема не у ваших документах, а в тому що зараз тільки почали розглядати заявки тих, хто подався по AOS у 2024 році. До цього дуже довго розглядали тих, хто ще з листопаду-грудня 2023
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, яку заяву необхідно надсилати в посольство разом із квитанцією про оплату DHL? Мій паспорт був виготовлений 02.02 і я відразу ж цього дня оплатила доставку і відправила email у посольство із заявою і квитанцією. Пізніше ще раз відправила, бо побачила іншу заяву. І досі мій паспорт не відправлено. Уже скоро буде 3 місяці після його виготовлення. Що робити я не розумію. Може хтось підкаже? Куди ще потрібно написати або може можна зателефонувати?
-
Я телефонувала, бо мій лист десь загубився, мабудь ☺️1-800-387-1193