PR CUAET
-
Кожна програма має свої вимоги і правила Ви не є громадянином Афг чи Пакистану. Тим не менш, якщо дійсно цікаво ви завжди можете ознайомитися з деталями менш ніж до висновків стрибати
-
Зрозуміло. мені в реджістрі в Альберті казали що чекати на нові картки 4 тижня, а якщо ти був куаэтчиком-8. Не знаю який зв'язок...
-
@LadyGobseck причина?
-
Закінчення в нашій мові змінюється? (Так). Посил той самий
-
Ви пробували собі шаблони писати для спікінгу?
-
Гарно сформульований кейс. Інтеграція в канадське суспільство, самозабезпечення, аргументація чому не можете по звичайних програмах пройти, милість офіцера :)
-
Не було ще
-
Я не знаю ситуації тих людей. Але ось, наприклад: 1)Сім'я не підпадала під жодну програму за певних причин 2) в сім'ї троє дітей, які ходять тут до школи, вивчили мову, займаються у гуртках, адаптувалися. 3) сім'я відкрила невеличку компанію, влаштувала 2 канадців, які з того годують свої сім'ї. Купили в кредит житло. 4) повністю себе забезпечують, не сидять на шиї в державі. Чудово володіють державною мовою Канади. 5) мають житло в Канаді, яке взяли в кредит. В Україні нічого не мають 6) не мають взагалі родичів в Україні Це лише як варіант можливого кейсу. Не обов'язково в людини мають бути саме ці дані.
-
Я ж про це і писала вище,що бачила об яву в того самого адвоката,що подавалися наші знайомі.В неї на стороні був лист і написано,що молодий юнак із західної України отримав ПР по гуманітарній програмі.Наші знайомі подавалися від неї ж,прифронтова зона,діти і т.д і відмова,тому цікаво,від чого залежить?
-
Які документи потрібно для подачі на Certificat de sélection Québec? Окрім результатів екзамену з французької
-
А куди прилетіли, якщо не секрет?
-
На шановна і ти прошу не переходити зі мною. Вдячна.