PR CUAET
-
-
Вітаю! Маю питання стосовно Military Records. Наразі очікую AOR (OINP). При подачі на федеральний етап вказував лише, що не служив в армії, але не додавав військовий квиток (точніше тимчасовий папірець). Чи можливо його підгрузити після AOR самостійно до справи, чи ці документи можливо надати вже тільки при їх безпосередньому запиті (квиток + переклад + форма imm5546)? Буду вдячний за відповідь
-
1.5 місяці
-
Мені прийшла за 1 місяць, сестрі і мамі - за 1,5 місяці. Та це ж було Різдво, через це могли сповільнитися. Або ж запитів стало більше
-
Вірю, що буде не довше гуманітарної, а це 18 місяців.. все одно дуже довго
-
Вірогідність 50/50….або офіцер захоче, або ні. Чи захоче в вашому випадку - не відомо нікому окрім офіцера, нажаль
-
Вітаю! Підкажіть будь-ласка, якщо проходили мед. огляд в Україні в 2021, залендились в Канаду у Лютому 2022, яка імовірність що буде запит на мед. огляд повторно? Одразу запитаю, чи є сенс пройти мед. огляд поки очікуєш AOR (OINP), тобто ще до безпосередньо отримання AOR, і чи буде він автоматично надісланий у IRCC? Відповідно до трекерів, AOR ми мали б отримати приблизно через місяць, і я дивлюсь, що в клініку на мед. огляд вільні слоти лише через 2 тижні. Не хотілось би втрачати час. Буду вдячний за відповідь
-
Чи ця програма потрапляє під Humanitarian? Як довго розглядатимуть
-
Тут можна перевірити processing times - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html