PR CUAET
-
Я знаю сімью яка 25 років назад отримала пр по гум, але вони рік чекали рішенея по біженству, їм відмовили і призначили депорт, але при депорті є 2 функції коли тобі оплачує від'їзд Канада, в цьому випадку не можешь повернутися доки не відлашь цей борг, або сам собі опоачуешь, і ця родина рваеула на Ньюфаундленд, і працювали, тягнули час типу збирають гроші на від'їзд, та в цей час подали аплікацію по гум, і ща тиждень до депорту по датам, вони отримали гуманірку, це все склало декілька років, і раніше гуманітарна то дійсно було як ти працюешь вчися і немаєшь змоги пройти по економічним, то ти просишь виключення, і то все довго по строках було, це на початку Українця кмітливим швидко давали, а зараз вже будуть у багатьох довгий час тут та зв'язки...а де в кого невдале рішення куди поїхати...і піде велика звиля заяв...бачу багато реклами від консультантів....по цій программі, але питання хтож отримає....а хто нє....
-
Доброго ранку, якщо звʼязатися з сервісом підтримки по питанням біометріі, крім гарячої лінії?
-
Я уже два раза завалила ридинг 😭
-
бачу пішов рух по аплікаціях😊
-
це не "нестандартна ситуація", досить стандарта, коли довго розглядали заявку.. так, вона і підпадає під пункт "людей які отримали візу після 4 лютого", тому якщо у неї стояла "галочка" хочу працювати, тоді отримає ворк-перміт в аеропорту, 3000 не отримає
-
Для здачі біометріі в Україні недостатньо UCI і AOR - вимагають номер IRCC біометріі
-
А скільки бабусі років? Тобто медекзамен ще немає року і запросили новий? У нас теж є аплікація на бабусю, їй 90 років, тому цікаво, чого очікувати